Åpningstider

Mandag: Åpen fra kl. 16:00

Tir - Fre: Åpen fra kl. 11:00

Lørdag: Åpen fra kl. 12:00

Søndag: Åpen fra kl. 16:00

Kjøkkenet stenger kl. 22:00 alle dager, men baren er åpen videre med masse "grisegodt" å drikke.

Velkommen!

Vi tilbereder mat etter slowcooking-metoden og bruker flere dager på å marinere og langtidssteke maten, noe som betyr mye mer smak, og kjøtt som er utrolig mørt.

Vi tilbyr god norsk mat presentert på en ærlig og rustikk måte. Vi samarbeider med bryggerier over hele landet, så ølutvalget er stort. Servicen skal være god, men ikke overdådig, presentert humørfylt med glimt i øyet.

Reservér
No items found.

Glad Gris

Vår leverandør av glad gris er slakter-og foredlingsbedriften Brødr Ringstad i Rakkestad. De samarbeider tett med lokale bønder for å sikre at dyrene har det godt. Grisene kommer fra Gjulem gård i Rakkestad. På gården til Eva og Hans Tøger Holmsen lever grisene et godt liv. På Gjulem gård får grisene servert grøt av hjemmemalt bygg og hvete i stedet for vanlig kraftfór.

En glad gris har god helse og gode vekstforhold, og derfor blir kjøttet saftig og godt.

Svinekjøtt fra Gjulem gård er i topp kvalitet. Det er grunnen til at vi samarbeider med Brødr Ringstad i Rakkestad.

DERSOM KALENDEREN VISER FULLBOOKET...

... ring oss uansett på tlf +47 22 11 17 10 eller send oss en e-post booking@dengladegris.no.
Vi prøver alltid vårt beste for å finne bord til våre gjester. Kanskje klarer vi å oppfylle ønsket ditt, likevel!

Reservér bord